21-річна зірка другого сезону реаліті-шоу знайомств каналу MTV "Екс на пляжі" Меган Кларк, яка прославилася своїм непростим та скандальним характером, порадувала шанувальників новою фотосесією. У ній вона продемонструвала свої довгі ноги та підтягнуту фігуру, вбрану у спокусливі бікіні та пляжну туніку.

Фотографії білявки опублікувало видання Тhe Daily Mail.

Під час зйомок Меган приміряла кілька комплектів, причому не тільки купальників, а й нижню білизну у чорно-білих тонах. Образ моделі доповнював бездоганний макіяж.

Читайте також: Американці знімають "Холостяк" для геїв

Реаліті-шоу "Екс на пляжі" вперше вийшло на екрани на початку травня у 2014 році. Його герої – чотири дівчини і чотири хлопці. Усі живуть на узбережжі моря в дорогий віллі. На шоу вони можуть знайти своє кохання і зав'язати міцні стосунки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раз у тиждень прибувають учасники, які були у стосунках з героями. З кожним днем ​​відносини між героями стають все більш напруженими.

Шоу є досить популярним. Зараз відзнято вже три повних сезони.