Сепаратисти впродовж минулої доби 83 рази порушили умови припинення вогню. Найскладнішою ситуація залишається в районі Донецька.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"По Красногорівці, Опитному, Пісках, Мар'їнці та Авдіївці вчора пізно ввечері бойовики неодноразово гатили із 120-мм мінометів. Населений пункт Опитне був обстріляний з гаубиць калібру 152 мм. А 122-мм ворожі артсистеми били по Широкиному", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Директора Львівського бронетанкового заводу звільнили через затримки виробництва

У Луганській області терористи наносили вогневі удари по українських позиціях в районі Золотого та Станиці Луганської.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зранку російсько-терористичні угрупування вже більше 15 разів обстріляли позиції сил АТО. Здебільшого на Донецькому напрямку. Найчастіше вони завдають вогневих ударів зі 120-мм мінометів, 122 та 152-мм гаубиць.

З опівночі із цього озброєння вони неодноразово обстріляли Авдіївку, Піски, Опитне, Березове, Мар'їнку. Також зі 120-мм мінометів терористи гатили по околицях Попасної та Троїцького.

Впродовж ночі активно працювала ворожа розвідка.

"Найбільше безпілотників було помічено в районі Луганська", - підсумовує спікер АТО Антон Миронович.