Тисячі мешканців Нью-Делі зібралися на проспекті Раджпатх в індійській столиці, де проходять урочистості, присвячені Дню йоги.

Про це повідомляє Бі-Бі-Сі.

"Міжнародний день йоги відзначається вперше. У центрі столиці порядок забезпечують тисячі поліцейських", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Полишене мешканцями китайське рибальське село "потонуло" в зелені

На проспекті Раджаптах в неділю 21 червня очікують близько 35 тисяч осіб, які практикуватимуть йогу, в їх числі чиновники, студенти та військові.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На урочистості також запросили представників Книги рекордів Гіннесса. Планується, що вони засвідчать наймасовіше в історії заняття йогою.

До учасників святкування звернувся і прем'єр-міністр Індії Наредра Моді. Саме з ініціативи Моді в грудні минулого року Генеральна асамблея ООН оголосила 21 червня Міжнародним днем ​​йоги.

Прем'єр виступив з урочистою промовою, після чого зробив кілька вправ.

Раніше прем'єр говорив, що щодня займається йогою і завдяки цим заняттям має високу працездатність, незважаючи на брак сну.