У Москві за суботу та минулу ніч випало 72 мм опадів, що становить майже місячну норму опадів. Також норма опадів за місяць випала вчора в Курську.

Про це повідомляє УНІАН.

"Так, за день суботи випала половина місячної норми - 32 мм, за ніч, за попередніми даними, - 40 мм. У центрі міста - на Балчузі - за добу випав 61 мм опадів, а в підмосковній Немчиновці - 48 мм, в Клину - 40 мм", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Через повінь в Грузії із зоопарку розбіглися тварини (фото)

У Москві наслідки підтоплень ліквідують понад 700 комунальників. Аварійні бригади зі спецтехнікою чергують в низинних місцях, а таких в Москві близько 1 тис.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також майже місячна норма опадів випала 20 червня в Курську, затопило ділянки двох доріг у центрі міста.

"Випало 58 мм опадів при середньомісячній нормі - 71, - сказав представник МНС. - Протягом 30 хвилин по дренажній системі вода пішла. Зараз проблем немає".

Сильна злива затопила низинні ділянки на двох вулицях загальною протяжністю 300 метрів. Автомобілі на даній ділянці опинилися під водою по вікна.