Пасажирка рейсу Париж-Москва погрожувала поліції президентом Росії Володимиром Путіним. Через інцидент виліт літака затримали майже на годину.

Про це повідомляє Корреспондент.

"У мережі з'явилося відео, на якому пасажирка бізнес-класу в літаку кричить поліцейським "Путін вас вб'є!". Знята подія трапилася в п'ятницю, 19 червня" - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Харкові трамвай врізався в житловий будинок

За словами очевидців, жінка на борту літака авіакомпанії Аерофлот була в нетверезому стані.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Увійшовши до салону літака, вона почала поводитися зухвало. На зауваження співробітників авіакомпанії відповідала грубістю. Екіпаж викликав французьких поліцейських.

Побачивши їх жінка стала кричати поганою англійською: "Путін вас вб'є!".

Незабаром її зняли з рейсу, а виліт літака затримався майже на годину.

Нагадаємо, у квітня літак американської авіакомпанії Southwest Airlines з Чикаго в Манчестер затримали через напад пасажирки на сплячого попутника.

Жінка напала на пасажира за те, що він голосно хропів. Пасажир Ленні Мордарскі заснув, а через деякий час відчув, ніби його "кусають бджоли", він прокинувся, закричав. Жінка, озброївшись кульковою ручкою, накинулася на попутника, загрожувала розправою.

"Пасажирка була знята з рейсу за те, що тикала свого сусіда ручкою, намагаючись змусити його перестати хропіти", - наводить заяву авіакомпанії телеканал ABC 7.