У понеділок, 22 червня, в приміщенні Львівської міської ради відбудуться перемовини між усіма сторонами конфлікту, який 20 червня спалахнув у Львівському театрі імені Лесі Українки.

Така домовленість стала результатом зустрічі колективу театру та керівників культурної галузі міста.

"Ні управління культури, ні департамент гуманітарної политики ЛМР не знали, що у театрі назріває такий конфлікт", - розповіла ZAXID.NET директор департаменту гуманітарної політики Галина Слічна.

Чиновники відкликали з відрядження начальника управління культури Ірину Магдиш і у понеділок разом із представниками театру сядуть за стіл переговорів.

Читайте також: Актори забарикадувалися у приміщенні львівського театру (відео)

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вночі працівники театру залишили приміщення, у якому розпочали страйк.

Сьогодні, 21 червня, вони планують вийти на роботу. Проте чи відбудеться запланована вистава і що саме сьогодні відбуватиметься у театрі, наразі невідомо.

Нагадаємо, 20 червня, у Львівському театрі ім Лесі Українки розпочався страйк. Колектив театру під час вистави Divka оглосив недовіру директору Олексію Коломійцеву. Актори звинуватили його у фінансових махінаціях. Вони відмовилися залишати приміщення театру до розгляду їхніх вимог.

Виставу було скасовано.