У Китаї жінка випала за борт круїзного лайнера й протрималася на воді 38 годин.

31-річна туристка пливла з Шанхая до Південної Кореї, а потім до Японії на лайнері компанії Royal Carribean.

Жінка дуже сильно перехилилася через огорожу на палубі й звалилася в море. Вона впала приблизно з висоти сьомого поверху. Дивом жінка не отримала серйозних травм.

Опинившись у воді, туристка з усіх сил намагалася привернути увагу пасажирів і екіпажу корабля, але всі її зусилля були марними.

За словами жінки, після декількох годин у воді вона почала втрачати сили. Періодично вона занурювалася в дрімоту, все ще залишаючись на плаву.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Читайте також: Китай оголосив Австралії "паперову війну"

Через 38 годин її врятували рибалки, які пропливали поблизу, повідомляє Travel News 24.

А в цей час на круїзному лайнері батьки туристки вже втратили надію її знайти. Вони подорожували разом, але помітили відсутність доньки лише через пару годин.

На подив, тривале перебування в морській воді майже не зашкодило здоров'ю жінки. На тілі були лише невеликі опіки від медуз.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, що незабаром в Адріатичному морі запустять перший еротичний круїз.

Підготувала Анастасія Кокошина