Рухомий склад "Укрзалізниці" ремонтуватиме компанія Newag group із Польщі.

Про це повідомляє прес-служба держпідприємства. Сторони вже підписали меморандум про співпрацю. Планується опрацювати впровадження рішень по модернізації локомотивів.

На кожну задачу складатимуть окремий договір. Наступним кроком у двосторонньому співробітництві стануть консультації технічних фахівців.

Керівник "Укрзалізниці" Войцех Бальчун наголосив, що головна вимога до майбутнього партнера - готовність застосувати сучасні технології на виробничих потужностях в Україні.

"Укрзалізниця" має намір інвестувати в рухомий склад, тому останнім часом вже були підписані меморандуми з провідними світовими виробниками. Ми вивчаємо всі пропозиції, щоб максимально об'єктивно вибрати партнера, який надасть найпривабливішу пропозицію як в економічному, так і в технологічному плані ", - пояснив він.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, кондиціонери у всіх поїздах "Укрзалізниці" планують встановити через два роки.

Підготував: Олександр Майер