Дизайнери розробили новітній проект плавучих будинків, під назвою New Living on Water. Проект націлений на втілення в місті Дубай, повідомив Naked Science.

Кожен будинок із проекту буде пов'язаний із сушею, за допомогою спеціального машинного причалу. Плавучі ділянки будівель мають округлу форму, а дахи зроблені з нержавіючої сталі. Будинки будуть оснащені величезною терасою, яка забезпечить прямий вихід у море. Крім того, проект "Нове життя на воді" обіцяють адаптувати під бажання будь-якого клієнта.

Читайте також: Учені знайшли череп найдавнішого дельфіна

Ділянки будуть мати власні джерела електроенергії у вигляді сонячних панелей, а також фільтри, що очищують воду. Проект планують запустити у вересні, в місті Дубай (ОАЕ). Кожна плавуча ділянка з будинком буде коштувати близько 11 мільйонів доларів.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай", місячне напів-затемнення відбудеться в середині серпня.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Підготувала Галина Двуреченських