Блогер Марк Робер викупався в басейні, наповненому 25 мільйонами водяних кульок Orbeez.

Чи потонули б ви, якщо б стрибнули в великий чан, заповнений желатиновими кульками? Марк Робер вирішив, що єдиний спосіб відповісти на це запитання – наповнити свій басейн крихітними кульками і стрибнути в нього, пише Gizmodo.

Orbeez - це кульки, що складаються на 99,9% з води і 0,1% з нетоксичного полімеру. При зануренні у воду, крихітні гранули через пару годин збільшуються більш, ніж в 100 разів і стають пружними.

Відео свого купання в такому незвичному середовищі блогер розмістив на каналі youtube.

Читайте також: Повітряний змій підняв власника в небо (ВІДЕО)

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Оскільки сфери Orbeez насправді щільніші, ніж вода, Робер занурився в них глибше, ніж він би це зробив у звичайному басейні, заповненому водою.

"Це було не так небезпечно, як стрибати у пісок", - жартує Марк.

Життєрадісний ролик демонструє, як Робер разом з сім'єю і друзями тестує желатиновий басейн, знову і знову стрибаючи в нього.

У коментарях користувачі поцікавилися, як він збирається очистити басейн від кульок. Та схоже, що Марк не збирається цього робити, адже таке веселе заняття дуже сподобалось і дітям, і дорослим.