Сьогодні обмінні пункти і банки продають долар за 22,3 гривень, а купують - за 21,2. На міжбанківському ринку американську валюту купують за 21,65 гривень, а продають — за 21,85 гривень.

Порівняно із минулим тижнем долар подешевшав на 30 копійок. Офіційний курс Нацбанку майже не змінився. У п'ятницю його встановили на рівні 21,65 гривень, а сьогодні — 21,63 гривень.

"Судячи з останніх п'яти днів, коливання курсу, які були на початку минулого тижня, минули. Вартість долара знову повернулася до колишнього рівня, У нас плаваючий курс, тому такі коливання як були минулого тижня, це нормальне явище", - говорить "Знай" Дмитро Боярчук, директор консалтингової компанії "Кейс-Україна."

Матеріал за темою Нацбанк опустив курс долара на 50 копійок

На думку експерта, вартість долара до кінця року поступово збільшуватиметься.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Прогнозувати курс дуже складно. Але оскільки у нас щомісяця відбувається знецінення гривні, відповідно потроху дорожчатиме долар. Не думаю, що до кінця року його вартість підніметься вище 23 гривень", - прогнозує Дмитро Боярчук.

Нагадаємо, минулого тижня НБУ підняв офіційний курс на 80 копійок, до 22,14 гривень. До кінця тижня поступово його знизив.