Спостерігачі СЦКК задокументували обстріл бойовиками ЛНР 29 блокпоста ВСУ з ракетної системи "Град" 18 червня. Про це повідомили на сторінці прес-центру АТО в Facebook.

Обстріл відбувся вранці і тривав п'ять хвилин - з 5:14 до 5:19. На місці події зафіксовано 10 воронок від розривів. Також знайдені характерні уламки та елементи 122-мм реактивних снарядів. Під час обстрілу постраждалих не виявлено, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Новоташківку обстрілюють сепаратисти - люди ховаються у підвалах

Варто відзначити, що спостерігачі української сторони Загального центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін регулярно фіксують десятки обстрілів бойовиками позицій Збройних Сил України.

"Щоденне зростання обстрілів фіксується в Донецько-Авдіївському напрямку. Наприклад, 18 червня бойовики били по позиціях ВСУ 41 раз, 19 червня - 45, 20 червня - 53 ", - повідомили в СЦКК.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще