У п'ятницю у Дніпропетровську пройшла потужна злива. За годину вода повністю залила центр міста, перетворивши вулиці на річки.

Фотографії результатів стихії активно викладали мешканці міста у соціальних мережах.

Повідомляли про затоплення вулиць Плеханова, Миронова, Леніна, низу проспекту Кірова.

Крім того на дорогах сталося щонайменше дві ДТП на Новому мосту, - пише УНІАН.

"Жигулі" врізалися в "Пежо". "Шкода", очевидно, вилетівши на зустрічну смугу, зіткнулася із Шевроле Авео. В результаті утворились сильні затори в обох напрямках.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Чотирнадцять людей постраждали через зливу в Тбілісі

Видання "Вгороде" повідомляє, що найбільше постраждали вулиці Карла Маркса, Виконкомівська, а також Катеринославський бульвар. Через велику кількість опадів підтопило деякі магазини і торгові центри.

Пішоходам довелося брести по коліна у воді. Залиті машини глохли просто посеред дороги. А деякі дніпропетровці навіть вигадали нову розвагу, кататися затопленими вулицями на велосипедах, - повідомила ТСН.