Віталій Кличко запропонував послу Кореї вкласти кошти в розвиток Гідропарку.

Київський міський голова зустрівся сьогодні з послом Республіки Корея Лі Янг Гу. Темою зустрічі були інвестиції в розвиток туристичної та рекреаційної галузі Києва, повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.

Наразі столична влада розробляє нову концепцію розвитку Гідропарку. Кличко прагне зробити Гідропарк популярним місцем відпочинку киян. Тож мер міста запропонував корейським спеціалістам переглянути проект і залучити до нього кошти.

Ще сторони обговорили створення сучасного технопарку, який має стати центром інноваційного розвитку для всієї України.

Читайте також: 9 великих афоризмів Віталія Кличка

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

За словами Віталія Кличка, столична влада зацікавлена в поглибленні співпраці з корейськими компаніями, які працюють у галузі високих технологій.

"Це не лише створення робочих місць чи сплата податків. Ми переконані, що ці компанії зможуть долучитися до розвитку міста й інфраструктури та запропонувати рішення, які дозволять підвищити якість життя киян", – підкреслив Віталій Кличко.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Кличко вирішив проблему львів'ян зі сміттям.

Підготувала Анастасія Кокошина