Вночі недалеко від Майорська противник відкривав вогонь із стрілецької зброї і гранатометів. Про це у соц. мережах повідомляють жителі Майорська. Таким чином бойовики ДНР провокують сили АТО на вогонь у відповідь.

А вже вранці з міномета калібром 82 мм вівся обстріл українського пункту поруч з Попасною.

Під Артемівськом з мінометів обстріляли н. п. Богуславське. Вранці бойовики 20 реактивними снарядами РСЗВ "Град" вдарили по Нижньому. У Мар'їнці та поблизу Троїцького активно працюють снайпери ДНР.

Зафіксовано вже п'ять обстрілів опорних пунктів наших військових. Обстріли терористи здійснюють переважно зі стрілецької зброї, мінометів і гранатометів.

Крім того, зафіксовано політ ворожих безпілотників над н.п. Дзержинськ, Попасна та Золоте.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Читайте також: Новоташківку обстрілюють сепаратисти - люди ховаються у підвалах

Українські військовослужбовці продовжують дотримуватися Мінських домовленостей і на провокації не відповідають, якщо обстріл не несе прямої загрози життю учасникам АТО. Втрат серед українських військових немає.

За минулу добу терористичні бандформування 85 разів обстріляли позиції наших військ і мирні населені пункти.