Відео з безруким американським лучником Меттом Стацманом, опубліковане на YouTube-каналі Great Big Story, вразило користувачів мережі.

У ролику чоловік розповів про своє життя. За його словами, рук у нього немає від народження. Проте така серйозна фізична вада не завадила йому стати успішним спортсменом.

Стацман з дитинства цікавився всім, що стосувалося стрільби з лука, і поставив за мету обов'язково навчитися цьому.

Він тренувався по шість днів на тиждень, і з кожним разом виходило усе краще і краще. Впертість та мотивація у заняттях цим видом спорту врешті-решт привели його у паралімпійську збірну США та до великих перемог.

Читайте також: Рекордсмен гри Half-Life 2 став зіркою YouTube

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На рахунку Метта – світовий рекорд Гіннеса за найдовший влучний постріл у 2015 році.

Сьогодні він вважає себе абсолютно щасливою людиною, бо має дружну і двох синів, досяг визнання у спорті, у нього є дах над головою і багато друзів.

Після всього, що йому довелося пережити, чоловік упевнений: неважливо, наскільки важкий виклик. Людина зможе подолати усе, якщо поставить собі таку мету.