Проти чотирьох спортсменів з олімпійської збірної США з плавання бразильська поліція може висунути звинувачення у вандалізмі та дачі неправдивих свідчень.

Про це повідомляє "Радіо свобода". Підставою для звинувачень стало те, що американських спортсменів запідозрили у брехні щодо пограбування на заправці в бразильському Ріо-де-Жанейро.

Місцева поліція забрала паспорти в трьох із чотирьох американських спортсменів. Четвертий плавець - Райан Лохте, повернувся з Бразилії додому на наступний день після цього випадку.

Олімпійський комітет США 14 серпня повідомив, що чотирьох плавців зі складу їхньої збірної пограбували озброєні люди. Сталося це по дорозі в готель. Спортсмени розповіли, що грабіжники виглядали, як поліцейські, та змусили їх лягти на землю.

В ході розслідування з'ясувалося, що спортсмени плутаються в свідченнях, а версії всіх чотирьох сильно відрізняються. Свідків можливого пограбування поліцейські не знайшли. Суд прийняв рішення забрати в американців паспорти для розслідування інциденту.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, ресторан швидкого харчування McDonald's в Олімпійському селищі обмежив вхід для спортсменів через те, що вони зловживали гостинністю фастфуду.

Підготував: Олександр Майер