Новий керівник Одеської обласної міліції Гіоргі Лорткіпанідзе заявив про тотальну корупцію в місті. Також він наголосив на тому, що співробітники міліції патрулюють вулиці зі зброєю.

Один з перших наказів Лорткіпанідзе стосується роззброєння блокпостів. Про це повідомляє ТСН.

"Блокпости на в'їздах у місто викликають у громадян тривогу. Люди не повинні боятися міліції, вони мають довіряти їй та поважати закон, тому одна з перших моїх вимог - зняти блокпости і здати автомати в збройову кімнату", - заявив керівник обласного управління внутрішніх справ.

Читайте також: Корупція для України страшніша за танки - Паєтт

Лорткіпанідзе вважає, що правоохоронці сприйняли його наказ позитивно.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Новий начальник міліції в Одеській області також пообіцяв зробити все, щоб повернути довіру громадян до правоохоронних органів і закликав людей самим боротися з корупцією в "нікому не давати грошей".