Сьогодні, 22 червня, з жеребкування перших раундів кваліфікації Ліги чемпіонів і Ліги Європи стартує новий єврокубковий футбольний сезон.

Донецький "Шахтар" стартує в новому сезоні на 24-й позиції у клубному рейтингу УЄФА. "Гірники" при вдалому виступі в Лізі чемпіонів можуть повернути собі позиції в топ-20 рейтингу.

"Дніпро" за рахунок вдалого виступу в останніх трьох сезонах випереджає київське "Динамо" в рейтингу на 0,5 очка. "Дніпро" зараз 30-й, а "Динамо" на 31-й позиції.

Відзначимо, що кияни стартують з чотирма бонусними очками за те, що автоматично потрапили вже в групу ЛЧ, а дніпропетровці - з двома гарантованими очками за пряме потрапляння в групу ЛЄ.

Читайте також: "Дніпро" програв у фіналі Ліги Європи

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

У топ-50 рейтингу поки залишається "Металіст", який цього року не потрапив в єврокубки. Інші українські учасники єврокубків - "Ворскла" та "Зоря" знаходяться у другій сотні рейтингу.

А лідирує в клубному рейтингу кращих команд Європи мадридський "Реал". На другому і третьому місцях - "Баварія" і "Барселона", відповідно.