Журналіст Дмитро Гордон переконаний, що зараз Росія є слабшою, ніж у часи СРСР, а її найсильніші кадри давно виїхали в пошуках кращого життя за кордон.

"Я вважаю, що ця країна (Росія – ред.) набагато слабша, ніж СРСР. Це країна, яка не дала світу нічого в останні десятиліття. Нічого! Вона розтринькала свої найкращі кадри. Її мізки давно куплені або ж виїхали в США, в інші країни. Її спортивні досягнення ґрунтуються на основі допінгу. Це країна-"фальшак", яка знову ж таки для світової цивілізації останніми роками нічого не дає", - повідомив Гордон під час інтерв'ю виданню "Радіо Свобода".

На його думку, в Росії дуже багато людей, які розуміють, що відбувається, які усвідомлюють, що ними править злочинний режим, що стосовно України й Грузії коїться несправедливість і відбуваються злочини.

"Але вони або бояться озвучувати свою думку, тому що залежні, або ж озвучують, але це голос, "волаючого в пустелі", - пояснив Гордон.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Євросоюз готовий викинути Росію з банківської системи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще