Націоналізовану українську техніку розікрали ще до її прийняття і закріплення за ГП "Кримський зерновий елеватор".

Про це заявив на засіданні комітету Самопроголошеного кримського парламенту з аграрної політики, екології та природних ресурсів гендиректор підприємства Валерій Коваленко.

"Це комбайни, раніше націоналізовані, і вони були закріплені за ДП "Кримський зерновий елеватор" і передані нам. Ми провели повністю інвентаризацію цієї техніки, до прийняття та закріплення її за нами в березні техніку розікрали", - повідомляє Коваленко.

За підрахунками фахівців, збитки від розворовування українських комбайнів у Криму становлять близько 4-5 млн рублів або 2 млн грн.

Коваленко також повідомив, що ДП подало в поліцію заяву про те, що трапилося і підготувало всі необхідні документи. Однак зараз гендиректор не володіє інформацією щодо результатів розслідування.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Читати також: Україна "експортує" сир до Криму замість Європи

За словами Валерія Коваленка, за Кримським зерновим елеватором було закріплено 87 зернозбиральних машин марки "Полісся-812" і "Славутич".

Всього на території Криму націоналізували 142 комбайна українського підприємства "Украгролізинг" і 45 комбайнів Державної продовольчої зернової корпорації України.