Минула доба у зоні АТО пройшла з чисельними обстрілами українських позицій проросійськими бойовиками. Сепаратисти відкривали вогонь 71 раз.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, найгарячіше було на Маріупольському напрямку. 38 обстрілів з мінометів різного калібру та гранатометів противник відкривав по Новогригорівці, Старогнатівці, Талаківці, Широкиному, Красногорівці, Мар'їнці та Новотроїцькому. У Широкиному активізувався снайпер.

На Донецькому напрямку ворог 26 разів порушував режим припинення вогню. Гаряче було на ділянці Авдіївка – північні околиці Горлівки, тут противник вів вогонь з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів , а вночі провів серію обстрілів Авдіївки з важкої артилерії.

Бойовики відкрили вогонь на Луганщині з мінометів та гранатометів, а саме у Новозванівці та Кримському, стрілецьку зброю застосувади у Новоолександрівці та Золотому. У Новоолександрівці також активність проявив ворожий снайпер.

Портал "Знай" писав про розваги горлівської молоді під час війни. Люди танцюють на пляжах та співають пісні, не звертаючи уваги на стрілянину.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще