Збірна України могла б здобути на Олімпійських іграх у Ріо щонайменше на десять медалей більше, але деякі вітчизняні спортсмени поїхали в інші країни. Про це в ефірі "Громадського" розповів спортивний журналіст Валентин Щербачов.

На його думку в Україні не надто сприятливі умови для розвитку спортсменів, тому вони їдуть за кордон. Це стосується перш за все бійців - вони емігрують до Азербайджану, де є усе необхідне для тренувань.

"В Азербайджані вища зарплата, краща система тренування та підготовки. Багато було обіцянок – приїхав з Олімпіади – одержав квартиру. Але чи всі побутово влаштовані? Той же Жан Беленюк", - висловився Щербачов.

Зазначимо, що українець Жан Беленюк став володарем срібної медалі з греко-римської боротьби. Портал "Знай" також писав про успіх вітчизняного п'ятиборця Павла Тимощенка, який посів друге місце.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще