Фанат фантастичної саги "Зоряні війни" Річ Вільямсон створив фільм про одного з головних героїв Обі-Вана Кенобі. У мережі з'явився трейлер до аматорського фільму.

Вільямсон вирішив розповісти історію Кенобі між третім і четвертим епізодами саги. Джедай мешкав на планеті Татуїн та спостерігав за молодим Люком Скайвокером.

Для ефектних сцен шанувальник саги взяв не лише кадри з актором Юен Макгрегором із "Зоряних війн", а й епізоди з фільму "Демон", де шотландський актор грав Ісуса Христа.

Зазначимо, що Юен Макгрегором заявляв про бажання знову зіграти Обі-Вана Кенобі, якщо продюсери "Зоряних воєн" захочуть показати цього персонажа у нових фільмах. Але у проектах студії Disney поки відсутній цей герой.

Портал "Знай" писав про фінальний трейлер фільму "Зоряні війни: Вигнанець". Він з'явиться на екранах 14 грудня цього року.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Kenobi: A Star Wars Story Teaser from Rich Williamson on Vimeo.