Похід до перукаря з твердим наміром почати змінювати життя з зачіски іноді загрожує вельми непередбачуваними наслідками. І тут може зіграти свою роль як фантазія замовника, так і кепський настрій людини з ножицями та бритвою.

А що вийде, якщо поєднати ці два чинники, на прикладі чоловічих зачісок показало у своїй фотопідбірці видання The Daily Mail.

Невдало зроблена зачіска може не тільки на тривалий час зіпсувати настрій, а й виставити людину на посміховище. Наприклад, саме ак сталося зі стоматологом з Клівленда, (штат Огайо, США) Діно Діджианнантоніо. Для реклами своєї клініки він сфотографувався з зачіскою, що вже наступного дня зробила його інтернет-мемом. Для цього було достатньо одному з користувачів закинути фото банера із зображенням дантиста у соціальну мережу. Просто Діно трохи перестарався з гелем для волосся та не подумав, що косметичний засіб у поєднанні з короткою стрижкою може зробити його схожим на їжака.

Читайте також: Чоловік Наташі Корольової шокував відвертим фото (ФОТО)

Чоловіки, аби справити враження, вибривають на голові чудернацькі узори, фарбують волосся у ядучі кольори, вистригають цілі пасма та пробори там, де їх присутність пояснити здоровим глуздом дуже важко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Подібні приклади говорять тільки про одне: ніколи не треба приймати рішення на емоціях та слід зважено підходити до власного зовнішнього вигляду.

З зовнішністю нещодавно поекспериментував й актор Джекі Чан, примірявши на себе образ Росомахи за допомогою фоторедактора.