Популярна американська співачка Леді Гага вирішила показати загалу, що вона не тільки співати та танцювати вміє, а може й на кухні лад дати.

Разом зі своїм батьком Джо Джерманотта вона збирається в найближчому майбутньому випустити книгу кулінарних рецептів, пише Попкорнnews.

Батько епатажної поп-діви має власний ресторан у Нью-Йорку, що називається Joanne Trattoria і працює з 2012 року. Саме він і надихнув пана Джерманотта на створення кулінарного збірника.

Читайте також: Поттер повертається: Роулінг пообіцяла фанатам ще три книги

Що ж стосується Леда Гага, то у майбутній книзі вона обмежиться тільки написанням вступу та окремих коментарів. Це й логічно, оскільки її кулінарний досвід все ж не такий багатий, як у батька.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Повідомляється, що ця книга з фірмовими рецептами Джерманотта з'явиться в продажу 22 листопада 2016 року й коштуватиме 24 долари. Тим, кому кортить мати цю книгу якнайшвидше, можуть оформити попереднє замовлення вже зараз на Amazon за 15 доларів.

Раніше "Знай" писав про те, що Бредлі Купер збирається зняти Леді Гага у своєму фільмі.