Відео порятунку ворони ведмедем у зоопарку неабияк вразило користувачів Facebook.

У ролику видно, як ведмідь, стоячи на камені біля водойми гризе м'ясо. Раптом він нахиляється, бо почув підозрілі звуки. Далі у кадрі з'являється птах.

Нещасна ворона з необережності впала у воду і тепер не може звідти вибратися. Поспостерігавши за нею деякий час, ведмідь вдається до рішучих кроків. Він нахиляється над водоймою і намагається дістати знесиленого пернатого лапами. Зрештою він вхопив ворону, але не може втримати її, тож бере зубами за крило і витягує її та кладе на землю.

Поки переляканий птах приходить до тями, ведмідь іде їсти свою моркву, наче нічого не сталося.

Читайте також: Росіянин на рибалці втопив екскаватор (ФОТО)

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Полежавши деякий час на спині, ворона перевертається та стає на лапи. Схоже, їй важко повірити, що її страждання залишилися позаду.

У коментарях під відео користувачі відзначають доброту ведмедя і пишуть, що багатьом людям було б варто повчитися так приходити на допомогу у потрібний момент.

Нагадаємо, у Норвегії пінгвіну присвоїли генеральське звання.