Відомий український фотограф Сергій Юшков провів акцію в рамках соціального проекту SILENZA, який закликає жінок не соромитись власного тіла. Про це повідомляє Корреспондент.

"Світ глянцю за роки свого існування так спотворив уявлення про красу, що сотні тисяч жінок в усьому світі почали соромитися свого тіла", - каже один з організаторів Юлія Кнут.

За її словами проект "SILENZA" покликаний зламати стереотипи, що склалися в сучасному суспільстві стосовно тіла жінки. Такі фотосесії змусять сотні українок по-іншому поглянути на себе, повірити в свої сили, а, можливо, і змінити своє життя.

В акції взяли участь актриса "95 кварталу" Олена Кравець, ведуча кулінарної програми Даша Малахова та модельєр Ольга Навроцька. Вони знялися у відвертій фотосесії.

Матеріал по темі: Українці більше слухають Кузьму і не терплять Повалій

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Не приховую, я хвилювалася і навряд чи впоралася би зі своїм хвилюванням, якби не команда професіоналів, яка працювала на майданчику. Можу сказати одне: милі жінки, такі зйомки потрібні просто для себе. І геть усі хвилювання! Повірте, це додасть вам сміливості, блиску в очах, а головне - любові до себе. І потім - це просто потрібно зробити на пам'ять", - сказала Олена Кравець.

Найважче зйомка далася Даші Малаховій та Олені Кравець, які, на відміну від Ольги Навроцької, раніше ніколи не позували в нижній білизні.

Нагадаємо, що до кожної зйомки буде додаватися інтерв'ю з обговоренням найгостріших тем: пошук кохання, пошук себе, прийняття компромісів і поради про те, що потрібно робити для свого щастя.