Сьогодні вранці в одному з РАГСів Москви одружилися російська телеведуча Дана Борисова та її коханий Андрій Трощенко. Повідомлення про таємне заміжжя Дана опублікувала на своїй сторінці в instagram.

"Дорогі друзі! Після розслідувань в пресі і жовтих програм, які надали абсолютно невірну інформацію про мене і мого нареченого, я змушена порозумітися. Так, я виходжу заміж. Більш того, це вже відбулося таємно сьогодні о 10.45 в одному з центральних РАГСів. Щасливі ми з Андрієм, шалено щаслива моя дочка Поліна, яка любить його, як рідного і постійно зізнається йому в цьому", - поділилася вона.

Читайте також: "Ти ще відкриєш очі" - Руслана на концерті пам'яті Кузьми (фото)

Наречений Борисової викликав масу обговорень у ЗМІ та серед шанувальників. Адже Андрій Трощенко - уродженець Південного Сходу України, крім того, він молодший за Дану на 4 роки і вже був одружений раніше. Однак, відповідаючи на нападки щодо нареченого, Дана спокійно пояснює, що шукала його 39 років і має намір "залишитися з ним до кінця днів".

Урочисте святкування весілля молодята запланували на серпень.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще