Німецький автовиробник Mercedes створив концепт електромобіля майбутнього. Модель Vision Mercedes-Maybach 6 має потужний двигун, на якому можна проїхати до 500 кілометрів на одному заряді.

Як пише Naked Science, розробники Mercedes відмовились від двигуна внутрішнього згорання і замінили його електричним. Він має потужність 750 кінських сил та здатен розігнатися до 250 кілометрів на годину усього за 4 секунди.

Акумулятор дозволить водієві проїхати до 500 кілометрів, а усього за 5 хвилин можна підзарядитись на ще 100 кілометрів.

Дизайнери Vision Mercedes-Maybach 6 надихнулися класичними машинами минулого сторіччя, а також сучасними технологіями, та створили 5,7-метровий кузов із довгим капотом та двома боковими дверима, які відчиняються вверх. Крім того, решітка радіатору має класичний смугастий вигляд.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Салон машини майбутнього творці оснастили багатьма сучасними технологіями, серед яких автопілот та датчики руху. Сидіння машини оббиті натуральною білою шкірою.

Наразі Vision Mercedes-Maybach 6 є лише концептом. Автовиробник не називає дату, коли саме машину пустять у серійне виробництво.

Портал "Знай" писав про концепт машини майбутнього від Cadillac. Американський автовиробник також поєднав сучасні технології та класику.