Знаменитий італійський футбольний клуб "Парма" офіційно оголосив про те, що не зміг знайти нового власника, який міг би погасити борги команди.

Таким чином, як повідомляє журналіст Sky Sport Italia Джанлука Ді Марція, найближчим часом "Парма" пройде процедуру банкрутства і відправиться в серію Д - дивізіон аматорського футболу в Італії (п'ятий дивізіон країни).

Нагадаємо, що протягом сезону клуб кілька разів змінював власників, з команди знімалися очки за борги перед гравцями та тренерами. У підсумку команда вилетіла з Серії А.

Читайте також: Гравець "Шахтаря" Фернандо переходить в "Сампдорію"

"Парма", cтворена в 1913 році, в 90-і роки клуб двічі ставав володарем Кубка УЄФА. Клуб також вигравав Кубок володарів кубків УЄФА та Суперкубок УЄФА. В Італії "Парма" вигравала Кубок (тричі) і Суперкубок країни.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще