Відомий голлівудський актор ніяк не може змиритися з тим, що час бере своє. 63-річний Міккі Рурк уже не вперше робить спроби змінити своє обличчя.

Світову знаменитість зі зміненим зовнішнім виглядом папарацці помітили на вулицях Беверлі-Хіллз. Правда, спочатку було важко впізнати колишнього секс-символа в потертих джинсах і з брудним волоссям. Однак, те, що Міккі знову зробив пластичну операцію, було помітно відразу.

Цього разу актор в черговий раз змінив форму носа, і можливо щось ще. Справа в тому, що всі зміни складно помітити, оскільки обличчя актора досить сильно набрякло, а очей практично не було видно Крім того, волосся актора стало набагато густішим і довшим, ніж було раніше. Можна припустити, що він його наростив, адже ще зовсім недавно актор виходив у світ в сивій перуці.

Останнім часом шанувальники не завжди можуть впізнати в постарілому чоловікові голівудську зірку Міккі Рурка. Деякі навіть були дуже схвильовані станом здоров'я свого кумира, який , як видно із фото, виглядає хворобливо. Але вся справа в пластичних операціях, якими захоплюється Рурк. Саме через операції його обличчя "попливло" і зовсім втратило контур.