У понеділок мер Львова Андрій Садовий подав у відставку з посади віце-президента Асоціації міст України.

Садовий натякнув про підступість політичних опонентів.

"Комусь дуже хотілося, щоб під час внесення змін до Конституції, децентралізації і наступних місцевих виборів голос Асоціації був тихим-тихим", - підкреслює він.
Члени Асоціації міст проголосували за те, щоб залишити на цій посаді мера Кривого Рогу Юрія Вілкула, тому проводити чергові вибори до кінця року не планують.

Щоб замінити на цій посаді Юрія Вілкула, Андрій Садовий повинен був заручитися підтримкою достатньої кількості членів Асоціації. Проте мер Львова потрібну кількість голосів не набрав.

Читайте також: Голова Апеляційного суду намагався сховати 6 тисяч доларів у мантії (відео)

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що Андрій Садовий, лідер партії "Самопоміч", з березня 2006 року є мером Львова. Він володіє популярною телерадіокомпанією "Люкс" та кількома підприємствами, контрольованими через компанію "Галицькі інвестиції".