У ситуації з тим, що Путін оголосив раптову перевірку боєготовності військ у трьох округах Росії, Україні не варто побоюватися. Про це порталу "Знай" повідомив політолог Олексій Якубін.

На думку експерта, ця подія розрахована на внутрішнє споживання в Росії, воно пов'язане з тим, що Путін намагається показати, що оборона і армія РФ постійно знаходиться в бойовому запалі і ці перевірки показують, що він тримає руку на пульсі і контролює ситуацію в країні.

За словами Якубіна, тема оборони в Росії зараз одна з найактуальніших, адже через три тижні там пройдуть вибори в Думу, і вона є ключовою для провладної партії та іміджу самого Путіна. Очевидно, що в Росії є високий рейтинг Путіна, але з іншого боку, з боку населення є не завжди висока підтримка "Єдиної Росії".

Читайте також: Кремль формує на Донбасі заградзагони з "яструбів Золотова"

Як повідомлялося, в Росії за дорученням президента Володимира Путіна 25 серпня стартувала перевірка боєготовності відразу в трьох регіонах країни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще