Київська міліція заарештувала двох підлітків, які за ніч напали зі зброєю на трьох осіб.

Про це повідомляє прес-служба міліції.

"17-річний уродженець Київської області приїхав до столиці привітати свого 22-річного товариша з днем ​​народження. Після розпиття спиртних напоїв вони вирішили прогулятися вулицями міста. Біля станції метро "Дарниця" вони помітили чоловіка, на якого вирішили напасти", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У пенсіонерки на Донбасі вилучили 25 кілограмів вибухівки

Згідно інформації, один із зловмисників бризнув жертві в обличчя з газового балончика, інший вихопив з його рук сумку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пізніше на сусідній вулиці вони напали ще на двох людей, погрожуючи їм газовою зброєю і вимагаючи віддати гроші та мобільні телефони.

"Постраждалі почали виривати з рук молодшого нападника зброю. Зав'язалася бійка, під час якої 23-річний киянин отримав поранення з травматичної зброї в область обличчя і тулуба", - розповіли правоохоронці.

Незабаром, підлітка-хулігана затримали. В орендованому приміщенні одного із затриманих під час обшуку вилучили мачете, биту, кастет, газовий пістолет і таблетки.

Па фактом порушення розпочали кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України - грабіж і розбій. Хлопцям загрожує до 10 років позбавлення волі.