Денис Поліщук, якого підозрюють у вбивстві журналіста Олеся Бузини, вийшов на волю. За нього внесли заставу 5 мільйонів гривень, яку раніше призначив Шевченківський суд Києва.

Про це повідомляє УНН з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Проте поки невідоме ім'я того, хто вніс 5 мільйонів гривень застави за Поліщука.

На виході із ізолятора його чекали активісти з квітами, а також люди у формі.

Нагадаємо, Андрія Медведька та Дениса Поліщука затримали за підозрою у вбивстві журналіста Олеся Бузини. Його розстріляли 16 квітня у дворі власного будинку. Він отримав 4 вогнепальних поранення, одне з яких у голову. Правоохоронці вважають, що основною причиною вбивства могла стати професійна діяльність Бузини.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: Підозрюваному у вбивстві Бузини призначили 5 мільйонів застави

Шевченківський районний суд Києва на засіданні обрав для Медведько запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 14 серпня. Поліщуку також винесли рішення про тримання під вартою, або застава у 5 млн. гривень.