Один із бойовиків батальйону "Сомалі" назвав свою дитину на честь свого командира. Дитина тепер носитиме ім'я Величайло Гіві Антонович.

Про це повідомляє "Осведомитель".

"Це велика честь для всієї нашої сім'ї і для нашої дитини зокрема. З часом він підросте і буде пишатися тим, що його батько воював пліч-о-пліч з такою великою людиною і що він тепер носить його ім'я", – наголосив батько новонародженої дитини.

Хлопчик народився 11 травня в місті Макіївка Донецької області. Вже 19 червня сім'я отримала від "ДНР" свідоцтво про народження. Його назвали на честь командира терористичного батальйону "Сомалі" Михайла Толстих, який більш відомий за прізвиськом "Гіві".

Читайте також: Інформація про загибель Гіві не підтвердилася

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Це вже не перший випадок, коли ополченці називають синів на честь своїх командирів. Найпопулярнішими іменами на окупованих територіях є Гіві, а також Олександр і Арсеній – на честь керівника "ДНР" Олександра Захарченко та Арсенія "Мотороли".