Екс-прем'єр Микола Азаров з родиною повернувся до Австрії після зняття з його сина Олексія Азарова санкцій ЄС.

Про це в своєму блозі повідомив нардеп Сергій Лещенко.

Доказом того, що Азарови знаходяться в Австрії стало фото у випускному альбомі American International School онука Миколи Азарова Дарія, під якою написано "Дарій Азаров, Росія".

"Такі фотографії зазвичай роблять у другій половині навчального року", - каже Лещенко.

Нардеп також уточнив, що вартість року навчання у такій школі може сягати 20 тисяч євро.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У Відні, за інформацією Лещенко, в Азарових є як мінімум три будинки, а також шале в альпійському селі Марія-Целль.

Нагадаємо, що проти Олексія Азарова в Україні порушили кримінальну справу через "незаконне збагачення" на суму 7,7 млн ​​євро, 600 тис. швейцарських франків і 500 тис. доларів США. Але ця стаття не підходить для збереження фігуранта у списку санкцій ЄС. Тому у березні 2015 року санкції з Азарова-молодшого зняли.

Читайте також: Азаров і Клюєв створюють нову партію в Україні

"Дружину Олексія Азарова навесні 2015 року вже бачили в магістраті Відня - найімовірніше, оформляла документи постійного перебування в Австрії", - додав нардеп.

Також Лещенко зазначив, що після виключення Азарова-молодшого зі списку санкцій конфіскувати його майно майже нереально.