Волонтер і політик Олексій Мочанов розповів про чергові звірства одного з лідерів терористів Арсенія Петрова, більш відомого за прізвиськом "Моторола". Про це повідомляють Лица.

"Коли ми були в терміналі, він брав труп (спочатку ми думали, що нашого бійця, але зараз не виключаю, що це був їхній) підвішував за ногу й мастив фосфором, щоб той світився в темряві", - говорить він.

Мочанов зазначив, що "Моторола" відрізнявся особливою жорстокістю.

""Хотабич" забирає офіцера, який загинув на тій стороні. Привозять його до Дніпропетровська, розкривають, а він порожній усередині, всі органи зняли на продаж. Ось ми з ким воюємо", - розповів Мочанов.

Волонтер розповів, що президент Петро Порошенко вручив йому орден за заслуги перед військовими.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"У мене Орден Богдана Хмельницького III ступеня - бойовий. Я підозрюю, Петро Олексійович вирішив вручити мені нагороду, щоб я заткнувся. Але я ще при нагородженні сказав, що хотів би перетнутися з ним і поговорити", - повідомляє він.

Матеріал по темі: Бойовик Моторола публічно застреливши кіборга

Нагадаємо, що правозахисна міжнародна компанія Amnesty International підтверджувала убивства лідера терористів. Відомо, що він убив пострілом в голову бійця АТО Ігоря Брановицького. Більше того, Моторола на камеру сам зізнався у скоєному і міжнародна організація вимагає розслідування його злочинів.