"Путін хоче підірвати Бесарабію. Це його головні наміри стосовно Одеського регіону", - заявляє колишній президент Грузії, а нині губернатор Одеської області Михаїл Саакашвілі.

За його словами, президент Росії Володимир Путін має намір також продовжувати свою політику, яка базується на відділені Донбасу від України.

"Я знаходжусь в Одесі, щоб тут не було війни - це моя основна мета. Також я маю намір привести цей регіон до стабільного розвитку", - пояснив Саакашвілі.

Губернатор підкреслює, що зробить все можливе для того щоб вберегти Одесу від війни.

"Стати губернатором Одеської області була моя ініціатива. З цього приводу я проводив консультації з президентом Порошенка. Це сталося після того, як я відмовився стати заступником прем`єр-міністра. Для мене більше значення має управління регіоном, який за розмірами є більшим за Бельгію, та який перебуває в дуже специфічній ситуації".- сказав новий губернатор Одеської області.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Читайте також: Саакашвілі готовий звільнити більшість одеських митників

На думку Михеїла Саакашвілі, ситуація в одеському регіоні схожа з ситуацією у Грузії.

"Так само корумповані прокуратура, міліція, служба безпеки. Населення знаходиться на тому ж рівні бідності", – підкреслює губернатор.

При цьому колишній президент Грузії бачить нові можливості розвитку регіону.

"Цих можливостей більше ніж колись було у Грузії. Це не лише географічне розташування, а й традиції, потенціал", - заявив губернатор.