18-річний гравець шотландського клубу "Кілмарнок" Грег Тейлор розплатився з Джої Бартоном із "Рейнджерс" за минулі гріхи. В ігровому епізоді хлопець ледь не відірвав ноги відомому грубіяну.

Зазвичай такі удари закінчуються тривалим лазаретом для жертв, але Бартон виявився міцним горішком - він навіть встиг пограти ще кілька хвилин. Грег Тейлор отримав пряму червону картку та пішов відпочивати, не вибачившись перед суперником.

Фоторепортери зафіксували вираз обличчя Тейлора під час удару - немає сумнівів, що хлопець навмисно бив Бартона. Футболісти поки не коментували цей епізод, але не виключено, що 33-річний англієць вирішить помститися молодому грубіяну. Матч, до слова, закінчився нічиєю 1:1.

Джої Бартон зламав кар'єру не одного футболіста в Англії. У 2008 році його посадили на півроку до в'язниці за побиття підлітка. Ще раніше він погасив недопалок об око партнера по команді та змусив хлопця покінчити із футболом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Портал "Знай" писав про проблеми "Челсі" зі стадіоном. Лондонський клуб не може реконструювати арену через те, що вона заважатиме жити місцевим кажанам.