Екіпажі Повітряно-космічних сил Росії в рамках перевірки боєготовності військ перевірять протиповітряну оборону Південного військового округу.

Про це сказано в повідомленні Міноборони РФ.

У перевірці будуть задіяні МіГ-29, МіГ-31, Су-27, Ан-12, Іл-76, Мі-8, Мі-24, Ка-52 й інші.

У якості контрольних цілей будуть використані більше 30 одиниць авіаційної техніки.

"Літаки і вертольоти будуть виконувати польоти на висотах від 50 до 10 тисяч метрів з різними швидкостями для того, щоб залишитися непоміченими для радіолокаційних станцій чергових сил протиповітряної оборони округу", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.UA", згідно з даними української розвідки, президент Росії Володимир Путін віддав наказ провести раптову перевірку бойової і мобілізаційної готовності Збройних сил РФ.

25 серпня Путін привів в повну боєготовність війська на кордоні з Україною "для локалізації кризових ситуацій". Перевірка триватиме до 31 серпня.