На трасі між селами Лашуки та Смичин, що розташовані на Чернігівщині, п'яний водій збив трьох дітей - одна загинула, а ще двоє отримали тяжкі травми.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції Чернігівської області. Правоохоронці встановили, що 45-річний водій із міста Городня був п'яним. Він, за кермом автомобіля Ford Focus не впорався з керуванням і збив 13 та 7-річного хлопчиків та дівчинку трьох років.

Двоє дітей потрапили у реанімацію обласної лікарні з тяжкими травмами. 7-річний хлопчик помер на місці аварії.

Медичне обстеження виявило у крові водія 1,6 проміле алкоголю. Чоловіка затримали та помістили в ізолятор тимчасового утримання. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "порушення правил безпеки дорожнього руху". Водію загрожує провести за ґратами три роки.

Нагадаємо, водій у Харківській області збив на смерть трьох працівників дорожньої служби.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Підготував: Олександр Майер