Список найзаможніших урядовців очолив голова Державної фіксальної служби.

Роман Насіров задекларував за минулий рік 4,8 млн гривень доходів. Його заступник Костянтин Лікарчук на другій сходинці в топі найбагатших. Він задекларував 2,9 млн гривень.

Такі дані оприлюднили на прес-конференції експерти Transparency International Україна.

Фахівці проаналізували близько 250 декларацій чиновників, окрему увагу приділивши аналізу близько 70 декларацій правоохоронців і суддів.

Торік, згідно з декларацією, Степан Полторак отримав подарунків майже на півмільйона гривень.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Доходи міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, судді Конституційного суду Олександра Тупицького та першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського перевалили за мільйон.

Читайте також: Депутати дозволили пенсіонерам не заповнювати декларації для субсидій

Одним із власників найбільших рахунків у банку став секретар РНБО Олександр Турчинов.

А заступник голови Державної прикордонної служби Олег Бляшенко задекларував найменшу серед усіх високопосадовців річну зарплатню у 26152 грн, при цьому маючи дві квартири і три автомобілі.

Однак, такі урядовці, як Арсен Аваков та генпрокурор Віктор Шокін взагалі не мають на чому їздити. Натомість Олег Гладковський, перший заступник секретаря РНБО, не має квартири, зате у членів його сім'ї – цілих шість.