У селі Гореничі Київської області знайшли цілий склад деталей до боєкомплекту реактивних систем залпового вогню типу "Град". Про це повідомив народний депутат від "Батьківщини" Ігор Луценко на своїй сторінці в Facebook.

Склад зберігався у підвалі багатоповерхівки.

"В цьому підвалі ми бачимо ще декілька зачинених приміщень, котрі міліція не спішить відкривати. Якби не активісти "Правого сектора", реакція правоохоронців невідомо коли була б. Заглянули туди, де зачинено. Ніби нічого небезпечного", - пише він.

Матеріал по темі: У київського підлітка вилучили мачете, биту, кастет і газовий пістолет

Нагадаємо, що вчора під Маріуполем СБУ викрила три схованки зі зброєю. Перший розташований у селища Кальчик, в ньому був тайник з гранатами РГД-5 і патронами калібру 5,45.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У Старому Криму знайшли два гранатомети РПГ-18, гранатомет РПГ-22 і патрони калібру 5,45. На виїзді з Маріуполя СБУ знайшла схованку з гранатами РГД-5 і патрони калібрів 5,45 і 7,62.