На українсько-російському кордоні зійснюватимутьпримусову зупинка транспорту на пунктах пропуску та встановлять броньовані пропускні пункти.

Про це повідомив керівник Росганбуду Олексій Шестопалов на прес-конференці. Підприємство займається облаштуванням прикордонних територій.

"Ми планували облаштування всіх пунктів пропуску. А тепер ця робота буде проводитись за системою примусової зупинки. Ми встановимо автоматичні пропускні шлагбауми, також ми плануємо зробити броньованими пункти пропуску, де є прикордонники. Укріпимо приміщення та замінимо склопакети на броньовані", - сказав Шестопалов.

Читайте також: Росія відправить на Донбас 30-й "ювілейний" гумконвой

Він розповів, що іноді автомобілі збивають шлагбауми і намагаються незаконно потрапити на територію Росії.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Ми вже закупили 155 автоматизованих бар'єрів. І в першу чергу будемо їх встановлювати на кордоні з Україною", - наголосив Шестопалов.

Він повідомив, що в період бойових дії на Донбасі на російську територію залітають набої та снаряди. За цей період загинуло два прикордонники.