Український шабліст Андрій Ягодка провів 9 поєдинків на шляху до фіналу. Він виявився сильнішим за представників Росії та Бельгії, двох представників Угорщини та Румунії, а також трьох італійських фехтувальників.

Про це повідомляє Національний олімпійський комітет.

У фінальному поєдинку Ягідці протистояв третій румунський спортсмен Тіберіу Дольнічану. Українець повів з рахунком 5:7. Однак незабаром Дольнічану не тільки наздогнав Ягідку, але і повів з рахунком 9:7. Це не збентежило нашого спортсмена і він зумів повернути собі лідерство. В результаті українець здобув перемогу з рахунком 15:10.

Ще одну золоту нагороду Європейських ігор України приніс плавець Андрій Хлопцов.

Він без проблем кваліфікувався у фінал. У півфінальному запливі батерфляєм на 50 метрів Хлопцов показав результат 23,90.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читайте також: Українські баскетболістки стартували з перемоги на Європейських іграх

У фіналі український плавець був трохи повільніше, подолавши дистанцію за 23,92. Однак цього результату вистачило нашому спортсмену для перемоги у змаганнях.

Другим до фінішу приплив польський плавець Павло Сендік, який відстав від українця на п'ять сотих секунди. Третє місце за росіянином Данилом Пахомовим - 24,02.