47-річний швець Готфрі Багума з Уганди став у восьмий раз став батьком - його 30-річна дружина Кейт Наманда народила дівчинку. Про це повідомляють Коментарі.

Багуму назвали "самим негарним чоловіком Уганди" в 2002 році, коли він взяв участь у конкурсі для того, щоб заробити грошей для своєї бідної сім'ї.

Після того, як йому дали цей титул, він став співаком і вибрав собі сценічний псевдонім Ssebabi.

Відомо, що у чоловіка вже була одна сім'я, але жінка від нього пішла до іншого чоловіка. У них було двоє дітей. Пізніше він зустрів Кейт, але і з нею стосунки формувались важко. Коли вона була вагітна на шостому місяці, то пішла від нього, однак через два місяці вирішила повернутися.

Матеріал по темі: У 91-річної волинянки виросли нові зуби

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Чоловік прийняв її, бо вирішив, що це доля.

"Я не винен у тому, що так виглядаю. Якщо ти порахуєш, що я став для тебе тягарем, ти вільна піти від мене", - сказав він.

Нагадаємо, що у пари вже є шість спільних дітей. Готфрі і Кейт разом з 2008 року і виховують шістьох спільних дітей.