Глава так называемой ДНР повідомив, що у них з групою "СКМ", що належить Ахметову, існують серйозні розбіжності щодо окремих прав власності.

Крім того, Олександр Захарченко хоче зобов'язати керівництво "Єнакіївського металургійного заводу" підвищити ціну на металобрухт, який завод приймає від організацій на підконтрольній бойовикам території.

Глава Донецької Народної Республіки додав, що "ДНР" контролює ще не всі комерційні структури в окупованих районах. Які конкретно, Захарченко не уточнив.

"У нас є купа розбіжностей з підприємством "ДТЕК". Однак найближчим часом ці розбіжності будуть вирішені", - повідомляє лідер сепаратистів.

Нагадаємо, що у квітні з'явилася інформація від одного з лідерів бойовиків, Олександра Бородая, про співпрацю донецького олігарха Ріната Ахметова з терористами "ДНР".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: Донецька міліція "засвітила" зрадників, які перейшли на бік ДНР

Бородай також повідомив, що підприємства Ахметова не були "націоналізовані" сепаратистами, і що Рінату Леонідовичу вигідний нинішній стан справ.

"У нього дуже багато ворогів серед нинішньої київської влади. Так що, Ахметову добре, коли його підприємства розташовані на території "ДНР" і випускають продукцію. Йому також вигідно, щоб продукція, що випускається, йшла на експорт", - пояснив Олександр.