У Петрозаводську (столиці Карелії) представники партії "Єдина Росія" встановили величезний рекламний щит із цитатою президента РФ Володимира Путіна на паркувальному місці для інвалідів.

Про це пише місцеве видання "Губернія daily".

Банер розміщений на парковці біля магазину "Діксі". Бетонний постамент, на якому стоїть конструкція, зайняв майже половину місця.

На банері окрім напису "Єдина Росія" і номера партії у виборчому бюлетені розміщена цитата Путіна: "В основі політики "Єдиної Росії"- глибоке розуміння державних інтересів країни". При цьому за рекламним щитом видно знак "Парковка для інвалідів".

Як пише видання, в адміністрації міста можуть послатися на те, що це приватна парковка, з якою магазин може робити все, що хоче.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Але як би там не було, це - кричуще порушення прав інвалідів. Хоча, що вони можуть зробити проти партії влади?" - обурюються автори матеріалу.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.UA", у Кремлі розмірковують про призначення дострокових виборів президента, щоб вивести Володимира Путіна на новий термін.